Suunnittelupalvelut


Teemme Koodissa sisustussuunnittelua sekä yksityisille että yrityksille. Olemme keskittyneet lähinnä kaluste- ja tekstiilisuunnitelmien tekemiseen, mutta tarvittaessa voit kysyä myös laajemmista suunnittelupalveluista. Suunnittelutyön perusteena toimii tuntiveloitus, joista kalustesuunnitelmien yhteydessä saa hyvityksiä tuotteiden hankinnan yhteydessä.

Jokainen suunnittelukohde on erilainen. Ota yhteyttä ja kerro omista tarpeistasi, niin mietimme juuri sinulle sopivan suunnittelukokonaisuuden. Tuntihintamme on 75 €/h (yritykset +alv 24 %).

SISUSTUSKONSULTAATIO

Sisustuskonsultaatio on nopea tapa saada apua pienempiin sisustusongelmiin. Konsultaatio suoritetaan joko liikkeessä tai asiakkaan kotona. Tällöin käymme läpi tilan sisustusratkaisuja, asiakas tekee itse muistiinpanot ja saa heti vastauksia kysymyksiinsä. Tämä on erittäin suosittua etenkin rakentajien keskuudessa, jolloin omille mielipiteille saatetaan tarvita tukea ja vahvistusta. Ammattilaisen kanssa voidaan miettiä esimerkiksi pohjaratkaisun toimivuutta, materiaalivalintoja tai kalusteiden sijoittelua. Konsultaatio on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun tarkoituksena on uudistaa kotia pienin keinoin, eikä itse löydä ratkaisua kokonaisuuteen.

Sisustuskonsultaatio on tunnin kestävä palaveri, joka tapahtuu liikkeessämme. Konsultaation hinta on 175 euroa. Tarpeen tullen konsultaatio voidaan pitää myös asiakkaan luona, kotikonsultaation hinta on 300 euroa.


Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig