SOHVAN VALINTA


Sohva on yksi suurimmista kodin huonekaluhankinnoista. Siksi sen valintaan kannattaa keskittyä hitusen. Meillä Koodissa on kunnia-asia auttaa asiakastamme tekemään oikea sohvavalinta. Sohva määrittää hyvin pitkälle huoneen tyylin ja mukavuudenkin.Mallistossamme on useiden laadukkaiden valmistajien sohvia. Olemme poimineet mallistoista meidän mielestämme tällä hetkellä parhaat vaihtoehdot. Näin tietynlainen esikarsinta on jo suoritettu asiakkaan puolesta. Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä meiltä tehtyihin kodin hankintoihin, siksi kiinnitämme erityistä huomiota laatuun ja pitkäikäisyyteen. 


Mihin ja miten sijoitan sohvan parhaiten

Sohvan ostamiseen kuuluu muutama tärkeä asia. Ensinnäkin mittasuhteet ja sijoittelu, siinä autamme mielellämme, eli varaa mukaan esimerkiksi pohjakuva ja vaikkapa kuva tilasta johon sohvaa kaavailet. Toki osaamme haastatella sinua näistä tarpeellisista seikoista, jos pohjaa ja kuvia ei satu olemaan mukana. Kenties haluat vielä varmistaa meidän kanssamme, että olet ajatellut sohvaa parhaaseen mahdolliseen paikkaan tilassa ja juuri siihan sopivan kokoisena.


Mikä sohvamalli

Kun sitten on päästy sijoituspaikasta ja sohvan mallista selvyyteen. Kannattaa ratkaista sohvan visuaalinen ilme ja myös fyysinen sopivuus. Tällaiset visuaaliset seikat ovat aina makuasioita ja meistä asiakas tietää itse parhaiten mikä malli häntä miellyttää. Mutta jos on itse vaikea päättää, saa meiltä varmasti myös mielipiteen asiasta.

Sohvan istuinmukavuus on äärimmäisen tärkeä asia, siinä ei ole myöskään yhtä ainoaa oikeaa vaihtoehtoa, sillä käyttäjiä ja käyttötapoja on monia. Niinpä jutellaan yhdessä siitä miten kotona oleskellaan ja kuinka sohvalla siis oleskellaan. Erilaisia täytteitä ja pehmeyksiä löytyy erilaisiin mieltymyksiin. Myös sohvan syvyysmitat ja istuimen kaltevuus ovat asioita, jotka vaikuttavat ratkaisevasti istuintuntumaan.


Kangasvalinta

Kun ollaan päästy niin pitkälle, että oikea sohvakoko ja malli on löytynyt, alkaa verhoilun valinta. Tämä on ehkä se kohta jossa eniten on apua ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Kankaita on valtavasti ja kaikki harmaat sohvat eivät käyttäydy samalla tavalla. Tekstiileillä on erilaiset ominaisuudet materiaaleista riippuen. Niinpä esimerkiksi polyesterkankaisen, villakankaisen ja puuvillakankaisen harmaan sohvan hoito on aika erilaista. Kangas vaikuttaa paljon sohvan hintaan, fiilikseen, kestävyyteen, hoidettavuuteen jne.

Kuvissa on Koodille räätälöity kotimainen sohva.
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig