Suositut Turku-aiheiset Påster-julisteet + vinkki FB-arvontaan!Turku-aiheiset Påster-julisteet kuuluvat ehdottomasti suosituimpien pientuotteidemme joukkoon. Nyt olemme saaneet taas täydennystä varastoon, ja suosittuja kartta-aiheisia julisteita on taas saatavilla myymälässämme. Järjestimme tämän kunniaksi myös Påster-tuotearvonnan Facebook-sivujemme puolella, käykääpä osallistumassa arvontaan Facebook-sivuillamme täällä. Postauksen lopussa vielä tarkempaa tietoa arvonnasta, ensin kurkataan kuitenkin vähän tarkemmin itse tuotteisiin.


Påster on turkulaisen Krister Ehrlundin perustama designjulisteisiin keskittynyt yritys, jonka kaupunkiaiheiset tuotteet ovat nousseet viime vuosina suureen suosioon. Påsterin valikoimista löytyy julisteista useista eri kaupungeista, me Koodissa olemme keskittyneet luonnollisesti Turku-aiheisiin tuotteisiin. Muut kaupunkiaiheet ovat kätevästi tilattavissa merkin nettikaupasta täältä.

Me Koodissa tuemme mielellämme paikallisia, mielenkiintoisia pienyrityksiä ja Påster on tästä mainio esimerkki. Merkin julisteet ovat suosittuja tupaantuliais- ja läksiäislahjoja, ja toki näillä sisustetaan ahkerasti myös omien kotien seiniä. Julisteista voi koota näyttävän kollaasin tai valita vain yhden lempiaiheen - ripustus- ja käyttötapoja on monia.


Kaikki julisteet ovat kokoa 50x70 cm ja painettu laadukkaalle mattapintaiselle 170 g julistepaperille. Vakiokokonsa ansiosta julisteisiin sopivia valmiskehyksiä on helppo löytää sisustustavarataloista ja isommista marketeista. Simppeleihin julistehin sopii hyvin niin mustat, valkoiset kuin vaikkapa tammenkin väriset kehykset, toki julisteen voi myös teipata modernisti seinälle washi-teipin avulla. Tule hakemaan oma suosikkisi, kaikkia malleja on nyt hyvin varastossa.


Facebook-arvonta!


Sisustuksen Koodin Facebook-sivuilla on nyt käynnissä Påster-arvonta. Käy kommentoimassa mikä julisteistasi on oma suosikkisi, ja voit voittaa Påsterin Föri-kassin. Kassi on tehty tukevasta kankaasta ja on kooltaan hieman normaalia reilumpi, se on siis loistava kauppakassi ja kestää hyvin vähän painavampaakin tavaraa. Arvomme osallistuneiden kesken kolme kassia, arvonta on voimassa ensi viikon ajan eli 7.10.2018 asti.

Tällä hetkellä liikkeestämme saatavilla olevat mallit ovat: Minimalistinen Turku -karttajuliste valkoisella ja mustalla pohjalla, Turku sanoina, Föri, Tuomiokirkko ja Kakola.

Lisätietoa Påster-tuotteista löydät merkin kotisivuilta täältä.
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig