Koodissa nytKesä alkaa hiljalleen taittua syksyyn ja nyt on aika taas kääntää katseet kotiin ja sisustusasioihin. Tämän syksyn sisustustrendit noudattelevat ajalle tyypillistä luonnonläheistä, pehmeää ja ajatonta linjaa - aidot materiaalit, kuten puu, luonnonkivet, pellava ja villa jatkavat edelleen suosiotaan. Tässä pieni kurkistus liikkeeseemme, jonne olemme somistaneet ajankohtaisia ja inspiroivia kokonaisuuksia.


Pehmeän haaleat sävyt jatkavat suosiotaan vielä tänäkin syksynä. Näitä terästävät metallisävyt ja pienet mustat yksityiskohdat. Saimme hiljattain lajitelman suosittuja Hayn Dot-tyynyjä uusissa utuisissa sävyissä. Tule valitsemaan suosikkisi, jo muutama uusi tyyny tuo kotiin mukavaa uutta ilmettä.


Nyt on aika laittaa työpisteet kuntoon. Tämä pieneenkin tilaan sopiva kokonaisuus on koottu Nikarin pukkijaloista, joiden päälle on asetettu vanerilevy. Työtuolina on Muuton Cover ja valaisimena Örsjön PJ. Työpistenurkkauksen toisella puolella on Artemiden kultakantainen Laguna-valaisin, joka niin ikään on näppärän pieni ja monikäyttöinen. Kaunis niin lipaston päällä, ikkunalaudalla kuin vaikkapa pienellä sivupöydälläkin.


BeDesignin kenkäteline sopii monenlaiseen käyttöön, kenkien säilytyksen lisäksi vaikkapa pieneksi pöytätasoksi, lehtitelineeksi tai vaikkapa halkojen säilytykseen. Kuvan pienempi kenkäteline on tällä hetkellä kesätarjouksessa, ja erän jakkaroita saa nyt tarjoushintaan 99 e/kpl. Näitä löytyy suoraan myymälästä. Myös kuvassa näkyvä BeDesignin kassi ja juliste ovat nyt yhteistarjouksessa 25 €/setti, tule hakemaan omasi niin kauan kuin erää riittää.


Autamme mielellämme kaikenlaisissa kotiin liittyvissä suuremmissa ja pienemmissä hankinnoissa. Kauttamme saat apua aina ideoinnista suunnittelupalveluihin, joista voit lukea lisää täältä. Kysy lisää ja tule tutustumaan valikoimaamme myymäläämme, osoitteeseen Linnankatu 19!

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig