Mitä lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea?Liikkeestämme löytyy niin pieniä kuin suurempiakin lahjaideoita, jotka sopivat kaikenlaisiin merkkipäiviin ja pienempiin muistamisiin. Toisinaan kuitenkin edessä on tilanne, jolloin lahjansaajalla tuntuu olevan jo kaikkea, tällöin lahjan keksiminen saattaa olla hieman haastavaa. Perinteisen tuotteisiin käytettävän lahjakortin ohella lahjaksi voi ostaa myös suunnittelupalvelujamme. Tämä onkin kiva ja toimiva idea vaikkapa uuteen kotiin muuttaville, hääpareille tai kenelle tahansa sisustuksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka saattavat kaivata apua oman kodin pienissä tai suuremmissakin sisustusratkaisuissa.


Suunnittelupalvelulahjakorteissa on eri vaihtoehtoja, joista voi valita parhaiten tarpeisiin ja toiveisiin sopivan vaihtoehdon:

1. Lahjakortti myymälässämme tapahtuvaan sisustuskonsultaatioon, hinta 175 euroa
Tämä lahjakortti oikeuttaa tunnin sisustuskonsultaatioon liikkeessämme. Tämän aikana voidaan käydä joustavasti läpi oman kodin sisustuksen ongelmakohtia mm. tilajaotteluun, materiaali- ja värivalintoihin, kalusteiden sijoitteluun ja näiden valintaan liittyen. Konsultaatio on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarkoituksena on uudistaa kotia pienin keinoin, eikä itse löydä ratkaisua kokonaisuuteen.


2. Lahjakortti kotikonsultaatioon, hinta 300 euroa
Konsultaatio voidaan pitää myös paikan päällä asiakkaan kotona. Kotikonsultaatio on hyvä ratkaisu erityisesti silloin, jos kodin tilaratkaisut ovat erityisiä tai jos kotona on paljon säilytettävää tavaraa, jotka kaipaavat uudelleenjärjestelyä. Kotikonsultaation kesto on niin ikään tunti, ja tästä voidaan tarpeen mukaan jatkaa myös perinteisellä tuntityönä tehtävään sisustussuunnitteluun.


3. Suunnittelupalvelut etänä, hinta alk. 300 euroa
Konsultaatiotyyppistä suunnittelupalvelua teemme myös etänä. Tällöin teemme ehdotuksen puhelinpalaverin, piirustuksien ja valokuvien perusteella, ja esittelemme ideat puhelinpalaverin, kollaasien ja tarvittavien tuotelistojen avulla. Mikäli siis lahjan saaja asuu muualla Suomessa ja kaipaa apua vaikkapa olohuoneen kalustuksen kanssa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Mietitään yhdessä paras mahdollinen ratkaisu sisustusongelmiin.


Kysy lisää suunnittelupalveluistamme ja lahjakorttivaihtoehdoista sähköpostitse osoitteesta shop@sisustuksenkoodi.fi tai puhelimitse numerosta 0400 811 960. Lisätietoa suunnittelupalveluistamme löydät myös kotisivuiltamme tämän linkin takaa.

Anna lahjaksi inspiroiva ja hyödyllinen sisustushetki - lahja, josta on iloa pitkään!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig