Kevätaurinkoa ja tuotepoimintojaKevätaurinko paistaa jo toden teolla ja juuri nyt on otollinen aika päivittää kotia hieman keväisemmäksi. Karsiminen ja siivous tekevät jo ihmeitä, ja pienillä lisäyksillä kotiin saa tuotua helposti uutta kivaa ilmettä. Poimimme valikoimistamme muutamia tuotevinkkejä, joilla kevätkotiin saa tuotua pientä kivaa raikastusta:


Tämä nurkkaus koostuu lähinnä supersuositun tanskalaisen Muuton tuotteista. Taustalla on Connect-sohvapala, josta saa rakennettua huikeita kulma- ja divaanisohvakokonaisuuksia. Yksittäinen sohvamoduuli käy kuitenkin myös vallan hyvin käyttöön yksinäänkin, ja toimii kuvan lailla loistavasti reilumpana divaanityyppisenä istuimena. Ryhdikäs muoto pysyy skarppina vuodesta toiseen ja äärimmäisen yksinkertainen, pelkistetty muoto on aina yhtä ajankohtainen. Connect ei olekaan syyttä yksiä suosituimpia sohvamallejamme, sen monipuolisuus ja mukautuvuus ovat vertaansa vailla.


Muuton käsinojallinen Fiber-tuoli sopii moneen paikkaan, niin ruokaryhmään kuin pikkutuoliksi eteiseen, makkariin tai olohuoneeseen. Tuoli on tehty komposiittimateriaalista, joka koostuu puu- ja muovikuitukomposiitista, tämä tekee lopputuloksesta kevyen ja miellyttävän luonnollisen tuntuisen. Tällä hetkellä tätä kuvan tuolia löytyy suoraan varastostamme, ja myymme varastoerän tarjoushintaan 239 euroa/kappale. Mikäli siis tarpeissasi on yksi tai useampikin tuoli, kannattaa nyt suunnistaa meille.


Terrakotta jatkaa tänä keväänä edelleen yhtenä suurimmista trendiväreistä. Tätä sävyä on helppo tuoda kotiin pieninä pisteinä, esimerkiksi simppeleissä terrakottaruukuissa ja yksityiskohdissa. Desicon tolppakynttilät toistavat tätä samaa sävyä ja tuovat mukavan raikasta ilmettä kokonaisuuteen - jo tällaisetkin lisäykset tuovat kivaa päivitystä kotiin. Iso pyöreä Around-sohvapöytä on Muuton valikoimista, tähän kelpaa koota kaikenlaisia asetelmia. Pöydällä oleva ruskea marmorivati on puolestaan Menun.


Uusien tyynyjen vaihto on jo pieni sisustusklassikko; tällä saa muutosta pienellä vaivalla, mutta tehokkaasti. Odottelemme kevätsesongin tyynyjä saapuvaksi ihan lähiaikoina, kannattaa siis seurailla uutisia somekanavistamme. Muuton sohvalta löytyy Lovely Linenin tummanharmaa pellavatyyny, joka yksinkertaisuudessaan on todella raikas sekin. Joskus vähemmän on enemmän.


Tervetuloa kevätostoksille Sisustuksen Koodiin!

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig