Viikon tuotemerkki: NikariTämän viikon tuotemerkiksi valitsimme kotimaisen Nikarin, joka on uusimpia tulokkaita edustuksissamme. Kari Virtasen vuonna 1967 perustettu Nikari valmistaa korkealaatuisia puuhuonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Yritys on tunnettu huippulaatuisista materiaaleista, huolella mietitystä materiaalilähtöisestä muotoilusta ja laadukkaasta puusepäntyöstä. Merkin kalusteet valmistetaan Suomessa Fiskarsin idyllisessä ruukkikylässä sekä Pohjanmaalla; näitä tuotteita hankkiessasi tuet siis sekä kotimaista suunnittelu- että valmistustyötä.


Huolella tehty puinen huonekalu kestää vuosikymmenestä toiseen ja vanhenee kauniisti. Nikarin tuotteet ovat malliesimerkki ajattomasta ja kestävästä valinnasta, johon ajan hammas ei pure. Ylläolevissa kuvissa merkin February-pöytä ja December-tuoli, joista jälkimmäistä saa nudenvärisen nahan lisäksi myös konjakkinahalla tai canvaskankaalla verhoiltuna, käsinojilla tai ilman. Kaunis, kevyt ja ajaton valinta monenlaisiin tiloihin aina olohuoneesta makuuhuoneeseen.

July-pöytä / Perch-baarituoli / Periferia-pöytä / Linea-tuoli / October-tuoli

Nikarin tuotevalikoima käsittää kattavasti tuoleja, pöytiä, penkkejä ja muita tuotteita. Merkiltä löytyy esimerkiksi useita erilaisia ruokapöytämalleja, jotka kannattaa ehdottomasti pitää mielessä mikäli uuden ruokapöydän hankinta on harkinnassa: kokopuinen laadukas pöytä on koko loppuelämän hankinta. Merkiltä löytyy myös useita erilaisia tuolivaihtoehtoja verhoilulla tai ilman.

Liikkeessämme on esillä Periferia-ruokapöytää lukuunottamatta kaikki ylläolevissa kuvissa näkyvät mallit. Kysy tuotteista lisää myymälästämme tai tutki valikoimaa Nikarin kotisivuilta täältä

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig