Viikon tuotemerkki: FlosTämän viikon tuotemerkiksemme nostimme italialaisen Flosin, joka on maailman tunnetuimpia designvalaisimien valmistajia. Flosin valikoimiin kuuluu monta huikeaa vuosisadan puolivälin valaisinklassikkoa, joiden lisäksi merkki lanseeraa aktiivisesti myös uusia valaisinmalleja ja tuoteperheitä. Monet Flosin uusista valaisimista ovatkin nousseet nykyklassikoiksi, joita voi bongata ahkeraan sisustuskuvista ja sosiaalisesta mediasta.

Flos on kuulunut tuotevalikoimiimme lähes Koodin alkuajoista asti, joten merkin parissa on tullut vietettyä jo pitkä taival. Mihin sitä hyvää vaihtamaan, edelleen Flos on yksi suosituimpia merkkejämme. Heidän suuresta valikoimistaan löytyy sopiva valaisin monenlaiseen tilaan ja tarpeeseen, ja valikoima kattaa niin näyttävämpiä huomionherättäjiä kuin tehokkaita yleisvalaisimiakin.


Kuvassa näkyvä IC-sarja on Flosin viime vuosien uutuuksia, ja on noussut sisustusmaailmassa todelliseksi hitiksi. IC-tuoteperheeseen kuuluu niin riippuvalaisimia, jalkavalaisimia, pöytävalaisimia kuin seinäversiokin, värivaihtoehdot ovat messinki ja kromi. Liikkeessämme on esillä IC S1 -kattovalaisin ja IC F1 -jalkavalaisin, huikeita molemmat. Klassinen, mutta yksinkertainen malli sopii monenlaiseen tilaan ja tarjoaa hyvän ja tasaisen valon, joka on jalka- ja pöytäversioissa myös himmennettävä.


Toinen Flos-suosikki on kuvan 265-seinävalaisin, jota on saatavilla sekä mustana että valkoisena. Tämä näyttävä, mutta muodoltaan yksinkertainen valaisin sopii ihanasti niin yläkaapittomaan keittiöön kuin olohuoneeseenkin sohvan viereen. Usean nivelen ansiosta valaisinta on helppo säädellä haluttuun suuntaan, ja pitkä varsi ulottuu kauniisti seinältä vaikkapa pöydänkin päälle.

kollaasin kuvat Flos

Poimimme ylläolevaan kollaasiin muutamia muita Flosin suosikkivalaisimia, joista esimerkiksi Gino Sarfattin vuonna 1958 suunnittelema 2097-kattokruunu on sisustusmaailmassa jo käsite. Tämäkin valaisin on nähtävillä liikkeessämme, lisää valikoimaa voit tutkia merkin kotisivuilta täältä.

Kaikki Flosin valaisimet ovat tilattavissa kauttamme, hinta- ja toimitusaikoja voit kysellä sähköpostitse osoitteesta shop@sisustuksenkoodi.fi .

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig