Viikon tuotemerkki: PåsterTämän viikon tuotemerkiksi valitsimme paikalliset Påster-julisteet, jotka kuuluvat tämän hetken suosituimpiin pientuotteisiimme. Påster on turkulaisen Krister Ehrlundin perustama sisustusjulisteisiin keskittynyt yritys, joka tunnetaan minimalistisesta ja raikkaasta tyylistään. Liikkeessämme on saatavilla useita erilaisia Turku-aiheisia julisteita, jotka ovat kooltaan 50x70 cm ja hinnaltaan 24,95 €. Nämä toimivat mukavasti niin yksittäin kun näyttävämmäksi kollaasiksi ripustettuina. Påster-julisteet ovat myös kiva lahjaidea esimerkiksi vastikään turkulaistuneille tai kaupungista poismuuttaneille henkilöille.

kuva Påster

Julisteiden ohella merkiltä on saatavilla myös tyylikkäitä Föri-kangaskasseja. Reilunkokoiseen ja tukevasta kankaasta valmistettuun kassiin mahtuu mukavasti tavaraa, ja se kestää venymättä tai rikkoutumatta vähän painavammankin lastin kuljettamisen.


Tuemme mielellämme paikallista suunnittelua ja kansainvälisten designmerkkien ohella edustamme ylpeänä myös paikallisten pienten suunnittelijoiden tuotteita. Liikkeestämme voikin bongata Påster-julisteiden lisäksi mm. turkulaista suunnittelua edustavia huonekaluja, keittiötavaraa ja nuorten muotoilijoiden tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme osoitteeseen Linnankatu 19!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig