Viikon tuotemerkki: Muuto + Fiber-kampanja


Tanskalainen Muuto on yksi pitkäikäisimmistä tuotemerkeistämme, ja olemme päässeet seuraamaan aitiopaikalta merkin kasvua ja kehitystä pienestä designyrityksestä valtavaksi maailmanlaajuiseksi brändiksi. Muuto on perustettu 2000-luvun alussa, ja aikanaan otimme merkin tuotteita ensimmäisenä Suomessa valikoimiimme. Tuolloin Muutolla oli valikoimissaan vain muutama tuote, joista hitiksi nousi sittemmin valikoimista jo poistunut Four-vaasi. Nykyään Muuton tuoterepertuaari käsittää niin huonekaluja, pienesineitä, tekstiilejä kuin valaisimiakin ja brändi on noussut yhdeksi tunnetuimmista ja suurimmista pohjoismaalaisista designmerkeistä.


Muuto tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja leikkisän skandinaavisesta muotokielestään. Merkillä on useita huippulaatuisia moderneja sohvia, ja olemmekin keskittyneet valikoimissamme erityisesti näihin. Kuvan Compose-sohva kuuluu merkin uusimpiin lanseerauksiin, tässä mallissa yhdistyvät rentous, mukavuus ja moderni ulkonäkö. Suoraa sohvaa on saatavana kahdessa eri pituudessa ja useissa eri verhoiluissa mustalla tai tammijalalla.


Muuton Outline-sohva edustaa puolestaan vähän sirompaa ja kevyempää ilmettä. Tätä sohvaa on saatavilla sekä kangasverhoilulla että nahkaisena - kuvan konjakkinahkainen versio esimerkiksi on todellinen katseenvangitsija. Tämä sohva sopii kokonsa puolesta loistavasti myös pienempään tilaan, kevyt ja ilmava malli on moderni ja trendikäs valinta kaikenlaisiin koteihin.


Suuremmat sohvakokonaisuudet muodostuvat kätevästi Connect-moduulisohvasarjasta. Tähän sohvamalliin kuuluu useita erilaisia paloja, joista saa muodostettua niin kulma-, divaani- kuin suoriakin sohvakokonaisuuksia. Ryhdikäs sohvamalli pysyy kauniisti muodossaan ja villakangasverhoilu ei juuri vaadi huoltoa. Muuton sohvat ovatkin yleisesti kestäviä ja ryhdikkäitä, ja säilyvät kauniina käytössä vuosien läpi.


MUUTO FIBER ARMCHAIR -KAMPANJA


Tammikuun alkajaisiksi pyöräytämme käyntiin kampanjan suositusta Muuton Fiber armchair -tuolista.
Nyt saatavilla erä valkoisia käsinojallisia tammijalkaisia tuoleja suoraan varastostamme -20% alennuksella. 

Tuolin ovh-hinta on 299 €, josta -20% alen jälkeen jää hinnaksi 239 euroa. Tuotteita saatavilla rajattu erä. Tule hakemaan omasi!

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig