Tyynytäydennyksiä ja hunajaisia sävyjäLiikkeeseemme alkaa hiljalleen virrata kaikenlaista kevätuutta. Saimme hetki sitten täydennystä tyynyvalikoimaamme, mm. kuvassa näkyviä tummansinistä samettia ja kamelinväristä juuttia. Yksinkertaiset ja selkeät värit sopivat täydellisesti talveen - nyt kevättä odotellessa nautitaan vielä hetki riisutusta ja raikkaasta ilmeestä.


Yksiväriset selkeät tyynyt piristävät mukavasti Muuton harmaata Compose-sohvaa ja löytävät parinsa Muuton musteensinisestä Visu-tuolista ja lämpimänsävyisestä sohvapöydästä. Sohvapöydän malli on Muuton Airy, tätä pöytää on saatavilla myös mustana ja valkoisena ja useassa eri koossa. Siro ja moderni pöytä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi suosituille Hayn Tray-pöydille, se tarjoaa vähän enemmän laskutilaa ja selkeämpää ilmettä kuitenkaan keveydestä tinkimättä.


Hayn merinovillainen torkkupeitto on ihanan pehmeä ja kevyt, niinpä tämä superylellinen laatu sopii hyvin myös kevätkauteen. Mustavalkoinen kuvio on raikas ja skarppi, ja mahdollistaa kaikenlaisten tyynyjen ja värisävyjen yhdistelyn.


Tyynyhyllyiltä löytyy nyt tummansinisen ja kamelin lisäksi myös vaaleanpunaista, ruskean sävyjä, poltettua oranssia ja alkaneen vuoden trendiväriä voimakasta violettia. Materiaaleina löytyy samettia, pellavaa ja juuttia. Alemmassa kuvassa pino Linumin suosittuja juuttityynyjä koossa 50x50 cm, mikä herkullisista väreistä on sinun suosikkisi?


Sohvapöytä on saanut rennon asetelman Kubus-kyntteliköstä, Vippin säilytyspurkista ja kirjapinosta. Taustalla näkyvä matto on Hayn Raw Rug. Matalat nukkatyyppiset matot ovat nousseet jälleen suureen suosioon, tästä mallista löytyy kuvan vaaleanharmaan lisäksi myös tummansininen ja tummanvihertävä versio.

Pientekstiileillä ja -esineillä saa luotua mukavaa vaihtelua kodin ilmeeseen. Tervetuloa inspiroitumaan liikkeeseemme osoitteeseen Linnankatu 19!


Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig