TERVETULOA AVAJAISIIMME!

Uusi myymälämme on nyt avoinna ja huomenna perjantaina on aika viettää avajaisia. Tervetuloa klo 17-20 juhlistamaan kanssamme uutta myymälätilaamme osoitteeseen Linnankatu 19. Tarjolla on pientä suolaista, kuohuvaa sekä avajaistarjouksia. Suuntaa siis kurkkaamaan talven uutuudet ja uudistunut myymälätilamme sekä moikkaamaan meitä koodilaisia perjantaina!


Kalusteiden ja sisustustavaroiden jälleenmyynnin ohella olemme keskittyneet myös kotien ja julkisten tilojen suunnitteluun. Suositun sisustuskonsultaatiomme saa nyt tarjoushintaan 139 euroa (norm. 175 euroa). Konsultaatio on tunnin kestävä palaveri, jonka aikana käydään läpi sisustuksen ongelmakohtia esimerkiksi tilanjaon, kalusteiden sijoittelun, pintamateriaalien tai täydentävien kalusteiden suhteen. Konsultaatiosta on apua kodin punaisen langan löytämisessä, ja se on hyvä lahjavinkki myös ystävälle tai puolisolle.


Liikkeeseemme on avautunut upea BEdesign-osasto, ja turkulaista designia on nyt saatavilla kattavasti kauttamme. Nyt tarjouksessa on haluttuja BEdesign-kasseja ja julisteita yhteishintaan 25 euroa. Julisteita on saatavilla kahta eri mallia ja kasseja on saatavilla mustana ja luonnonvaaleana. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä, joten ole nopea.TERVETULOA TUTUSTUMAAN UUTEEN MYYMÄLÄÄMME OSOITTEESEEN LINNANKATU 19!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig