SISUSTUSKONSULTAATIO TARJOUSHINTAAN!


Oletko rakentaja, remontoija, vai etsitkö muuten vain uusia ideoita oman kodin sisustukseen? Tuntityönä tehtävän sisustussuunnittelun lisäksi palveluihimme kuuluu sisustuskonsultaatio, joka on mukava startti niin pienille kuin suuremmillekin sisustusprojekteille. Uuden myymälämme avajaisten myötä sisustuskonsultaation saa nyt tarjoushintaan 139 eurolla. Omien sisustuspulmien ratkaisun ohella konsultaatiolahjakortti on oiva lahjavinkki myös pukinkonttiin.


Sisustuskonsultaatio on tunnin kestävä palaveri, joka suoritetaan pääsääntöisesti liikkeessämme. Palaverin aikana käymme läpi kohteen materiaali- ja sisustusratkaisuja, asiakas tekee itse muistiinpanot ja saa heti vastauksia kysymyksiinsä. Ammattilaisen kanssa voidaan miettiä esimerkiksi pohjaratkaisun toimivuutta, materiaalivalintoja tai kalusteiden sijoittelua. Konsultaatio on erittäin suosittua etenkin rakentajien keskuudessa, jolloin omille mielipiteille saatetaan tarvita tukea ja vahvistusta. Konsultaatio on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun tarkoituksena on uudistaa kotia pienin keinoin, eikä itse löydä ratkaisua kokonaisuuteen.Sisustuskonsultaatio suoritetaan pääsääntöisesti liikkeessämme, normaalihinta palvelulle on 175 euroa/tunnin konsultaatio. Tarpeen mukaan teemme myös kotikonsultaatioita, tällöin hinta on 300 euroa/tunti.  

Avajaistarjouksena tarjoamme liikkeessä suoritettavan konsultaation hintaan 139 euroa. Tarjous on voimassa vuoden 2017 loppuun, ja konsultaatiolahjakortti on käytettävissä 31.5.2018 asti. Sisustuspulmissa sinua auttavat Tomi ja Maija, kysy lisää myymälästämme!

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig