Pieniä ideoita jouluun


Jouluviikko on pyörähtänyt jo hyvään vauhtiin. Palvelemme tällä viikolla normaalisti lauantain aatonaattoon asti, jolloin olemme avoinna klo 11-14. Nyt on aika hoitaa jouluostokset kuntoon, tässä viime hetken vinkkejä jouluostoksiin ja -valmisteluihin:


Saimme juuri täydennystä Menun suosittuihin Wire-sarjan tuotteisiin. Saatavilla on kolmea eri korkuista alustaa, jota voi täydentää kukkaruukulla, marmoritasolla tai telineen päälle sopivalla öljylyhdyllä. Värit musta ja valkoinen.


Tyynypuolella ihastuttavat Lovely Linenin pellava- ja samettityynyt, joiden pariksi saimme juuri erän Linumin juutti- ja samettityynyjä. Burgundinpunainen, tummansininen, haalea lila ja lämpimät ruskeat sopivat hyvin jouluun, mutta myös joulun jälkeiseen aikaan. Pehmoinen tyyny on myös mukava jouluvieminen, näitä kun on aina mukava vaihdella.


Myös Desicon kynttilät toimivat mukavasti pienissä joulupaketeissa, ja toki myös oman kodin koristeena. Näitä löytyy kahdessa eri koossa ja laajassa sävyvalikoimassa, joka koostuu niin perinteisistä kuin trendikkäämmistäkin sävyistä.


Suositut Hobstar-lasit ovat tämänkin joulun hitti, myös näitä olemme saaneet hiljattain taas uuden erän lisää. Samassa lähetyksessä saimme saman merkin klassisia suola- ja pippurisirottimia. Liikkeessämme on nyt myös kattava valikoima muita pieniä keittiötarvikkeita mm. merkeiltä Mayn, Lovely Linen ja Menu. Näistä saa kasattua kivoja pieniä lahjasettejä, jotka tulevat aina tarpeeseen.


Tervetuloa jouluostoksille osoitteeseen Linnankatu 19!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig