Haemme harjoittelijoitaSisustuksen Koodi hakee nyt harjoittelijoita. Oletko sinä etsimämme tyyppi?

Ajanjakso:
Kevät-kesä 2018, harjoittelujakson kesto 1-3 kk

Mitä haemme?
Asiakkaita ja työtä pelkäämättömiä, reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä harjottelijoita. Itse rakastamme designia ja sisustamista, tätä toivomme myös sinulta. Sisustusalan opintoja emme edellytä, myös kaupallisen alan koulutus sopii, kunhan myyntihenkisyyttä ja reippautta riittää. Haemme ensisijaisesti henkilöitä myymälän puolelle, eli työnkuva koostuu pääsääntöisesti myyntityöstä, somistuksesta ja muista pienen liikkeen juoksevista asioista.

Mitä tarjoamme?
Olemme paikallinen, ajassa mukana oleva sisustusmyymälä. Pieni ja tiivis tiimimme on tottunut tekemään kaikkea, ja meiltä onnistuu sisustamisen ja myyntityön lisäksi myös arkisemmatkin askareet. Pääset seuraamaan sisustussuunnittelijan arkea ja meneillään olevia projekteja sekä tutustumaan myymälätyöhön. Tarjoamme näköalapaikan skandinaavisen sisustuksen kentälle ja tutustutamme sinut alan toimintaan.

Hakuaika:
13.12.2017 - 10.1.2018.

Ota yhteyttä:
Sähköpostitse shop@sisustuksenkoodi.fi, mielenkiintoisimmat tyypit kutsumme haastatteluun. Kerrothan hakemuksessasi milloin ja minkä pituisen jakson haluaisit meillä suorittaa ja miksi olisit meille sopiva henkilö.

Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig