Koodi Avotakka KodissaTällä viikolla Helsingissä on käynnissä vuosittaiset Habitare-messut, jossa sisustusammattilaisia ja sisustamisesta kiinnostuneita hemmotellaan alan uutuustuotteilla, visiolla ja trendeillä. Olemme erittäin ylpeitä sisustuslehtien klassikon Avotakan Avotakka Koti-osastosta, koska Sisustuksen Koodin oma sisustusarkkitehti Maija on suunnitellut kokonaisuuden. Projekti on ollut pitkä ja mielenkiintoinen ja se huipentuu tällä viikolla lukuisille ihmisille ihasteltavaksi.

Osastolla on upeita yhteistyökumppaneita, mm. Marimekko, Tempur ja Topi-Keittiöt. Sisustuksen Koodi on ollut mukana kalustamassa kohdetta. Näistä kuvista voikin bongata liikkeestämme löytyviä kalusteita ja valaisimia.

Maija kirjoittaa suosittua Pihkala-blogia Avotakan Meillä kotona-saitilla.


Vintage Karuselli-tuoli ja Vipp-hylly muodostavat ylellisen ja rennon kokonaisuuden. Vipp-hyllystö on tukevaa terästä ja hyllylevyt keraamista laattaa.Kiinteästi rakennettu seinähyllystö on maalattu seinän sävyllä. Hyllystössä on Artemiden pöytävalaisimia, joita saa tilaamalla liikkeestämme. Kaunis nojatuoli on &Traditionin ja pikkupöytä Vipp.


Artemiden Tolomeo Terra-jalkavalaisin on himoittu klassikko, joka antaa tehokkaan valon ja sopii monenlaiseen sisustustyyliin. Muuton Compose-sohva on verhoiltu harmaalla villakankaalla.


Lukuisat kauniit asetelmat ja yksityiskohdat luovat tunnelmaa. Marimekon täyteläisen sävyiset tekstiilit täydentävät upeasti osaston tarkkaan harkittua värimaailmaa. Vaatii paljon taitoa nivoa yhteen erilaisia värisävyjä, yksityiskohtia ja huonekaluja. Huolettoman näköinen sisustus on kodikas ja kutsuva, silti viimeistä piirtoa myöten tyylikäs.Avotakka Kodin keittiö on neutraali, seinävärillä on luotu trendikkyyttä ja syvyyttä. Maalaaminen on helppo ja edullinen tapa päivittää kotia ajankohtaiseksi. Keittiön kaikki upeat valaisimet ovat Artemiden valikoimista ja tilattavissa meiltä Koodista.


Hayn New Order-avohylly ja Revolver stool-baarijakkara täydentävät keittiön kodikkuutta. Tekstiilit Marimekon valikoimista. Astiat Marimekko ja Iittala.

Makuuhuoneen seinät on maalattu pehmeän vaaleansinisellä. Kutsuva petaus on luotu Tempur-sänkyyn Lexingtonin tekstiileillä. Sängyn molemmin puolin on erilaiset yöpöydät ja valaisimet, kokonaisuus on silti yhtenäinen ja tyylikäs. Harmaa seinälle kiinnitetty yöpöytä on Muuton Stacked-sarjaa ja valkoinen yöpöytä Asplundin Natitati. Vasemmalla seinälle kiinnitetty Menun Bollard-valaisin ja oikealla Artemiden klassikko Tizio. Valkoinen pikkutuoli on Muuton Fiber chair. Nämä Sisustuksen Koodista.


Ikean Ivar-kaapisto on maalattu kauniin viininpunertavaksi ja sen päälle on kiinnitetty Muuton Framed-peili. Marimekon upea siniharmaa maljakko sopii täydellisesti murrettuun värimaailmaan.Kannattaa ehdottomasti suunnata Habitare-messuille, mikäli siihen on mahdollisuus. Tänä vuonna messuilla on erityisen paljon ihasteltavaa ja katseltavaa. On mahtavaa että sisustusalan messut ovat elpymässä ja inspiroimassa.

Muistathan että Sisustuksen Koodista voit tilata itsellesi sisustussuunnittelupalveluita niin pieniin kuin suurempiinkin tarpeisiin. Ammattitaitoiset suunnittelijamme Maija ja Tomi ovat apunasi!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig