SYKSYN UUTUUSTEKSTIILIT - KAMELIA, ORANSSIA JA SKARPPIA MUSTAAViime viikkoina myymäläämme on saapunut paljon ihania syksyisiä tekstiilejä, kuten Linumin syysmalliston tyynyjä ja torkkupeittoja, Linumin valmisverhoja, Hayn Dot-tyynyjä ja Crinkle-peittoja. Uusista kokoelmista löytyy kaikenlaista kivaa syksyisen kodin piristykseksi, ja pientekstiilien avulla saakin freesattua kodin ilmettä helposti ja tehokkaasti. Innostuimme somistamaan alakertamme harmaalle sohvalle muutamia erilaisia kokonaisuuksia syyskokoemien sävyistä. Harmaa on sohvan värinä tällä hetkellä yleisin ja suosittu, ja tämä neutraali valinta taipuukin monenlaisten sävymaailmojen pariksi. Tässä ensimmäisessä versiossa yhdistimme vaaleaan harmaaseen lämpimiä oranssin ja kamelin sävyjä sekä skarppia mustaa.


Valitsimme harmaan Muuton Compose-sohvan pariksi mustan Hayn Tray-pöydän, joka saa uutta ilmettä ylellisestä Stoff-kyntteliköstä. Lämpimät kamelin ja toffeen sävyt sopivat mukavasti harmaan kaveriksi, ja samaa värimaailmaa toistaa myös &Tradition huikea Catch-nojatuoli. Sohvalla on pari Hayn Dot-tyynyä ajankohtaisissa kauden väreissä sekä ihanan valuva ja keveä kamelinsävyinen Linumin torkkupeitto. Jämäkät Linumin lattiatyynyt tarjoavat lisäpaikkoja istuskeluun ja muhkeutta kevyen sohvapöydän pariksi. Kokonaisuuden mattona toimii kysytty mustavalkoinen Linie Designin Elliott-villamatto.

Lämpimät sävyt ovat tänä syksynä erityisen suosittuja, ja kuvien kaltaisia toffeen ja kamelin sävyjä näkyy nyt paljon. Tähän sävymaailmaan löytyy nyt paljon kivoja vaihtoehtoja liikkeessämme, joiden pariksi myös neutraalit vaaleat ja tummat sopivat hyvin. Seuraavaksi sivuillamme kurkataankin vähän erilaisiin tunnelmiin...
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig