LAHJAVINKKEJÄ KEVÄÄN JA KESÄN JUHLIIN


Muuto Restore-kori / Vipp maustemyllyt / Kosta Boda Limelight-maljakko / Linum kattaustekstiilit / By Lassen Kubus-kynttelikkö ja kulho / By Lassen Frame-rasia / Orrefors City-lasi / Muuto Ripple-torkkupeitto

Kesän juhlakausi alkaa olla käsillä. Liikkeestämme löytyy nyt paljon lahjaideoita kaikenlaisiin kekkereihin aina mökkituliaisista valmistujaisiin.

Kevään uutuutena saimme erän upeita Kosta Bodan Limelight-tuotteita. Sarjaan kuuluu kaksi erikokoista maljakkoa ja näyttävä tarjoilukannu, jotka toimivat tyylikkäänä lahjana tai juhlakodin kaunisteena. Suositut By Lassenin Kubus-tuotteet ovat takuuvarma lahjaidea designin ystävälle, sarjan tuotteita löytyy nyt kattavasti liikkeestämme. Juhlapöytä katetaan kauniiksi Linumin ylellisillä pellavatuotteilla ja kauniilla laseilla. Myös laadukas torkkupeitto tai hyvät maustemyllyt ovat usein toivottuja lahjoja, jotka ilahduttavat käytännöllisyydellään pitkään juhlien jälkeenkin. Muuton uudet Ripple-peitot ovat täydellinen valinta kesään, kevyt verkkomainen kangas laskeutuu kauniisti ja on mukavan modernin näköinen.

Autamme mielellämme lahjojen ostoon liittyvissä pulmissa. Muista myös lahjakorttimme, se on hyvä valinta jos päätöksen teko tuntuu hankalalta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan liikkeeseemme!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig