KAKOLAN LÄNSISELLI


Kakolan alue Turussa on parhaillaan mielenkiintoisten muutosten alla. Vanhaan vankilaympäristöön Kakolanmäelle on nousemassa täysin uusi asuinalue, ja vanhoja tyhjillään olleita vankilarakennuksia otetaan nyt uusiokäyttöön. Kakolan Länsiselleihin on rakentumassa huikeita erikokoisia asuntoja, ja myös me olemme saaneet olla tässä projektissa mukana. Kalustimme yhden valmistuneen malliasunnon tuotteillamme, tässä muutamia kuvia lopputuloksesta.

sohva ja sohvapöytä Hakola / pientekstiilit Linum / matto Linie Design / jalkavalaisin Flos / ruokapöytä, tuolit ja kattovalaisin Artek / hylly Skagerak / posteri Vipp

Sisustuskohteemme on kompakti kaksio, jonka pintamateriaaleiksi rakennuttaja on valinnut kauniita, ajattomia materiaaleja. Näiden ympärille loimme aikaa kestävän ja raikkaan sisustuskokonaisuuden, joka heijastelee tätä aikaa. Olohuoneen kalustus muodostui Hakolan Cosy-sohvan ja Artekin koivuisen ruokapöydän ympärille, mustat yksityiskohdat ja raikas vaalea täydentävät kokonaisuutta mukavasti. Sohvapöytä on Hakolan Round ja muhkea paimentolaisvaikutteinen Ruffle-matto Linie Designin. Taustalla on Skagerakin DO-hylly, jota värittävät raikkaat viherkasvit.

seinäkoukut Muuto / laatikosto ja peili By Lassen / kulho Muuto / tuoksukynttilä Lumi

Sisääntuloon ryhtiä tuo Muuton Dots-koukut, jotka ovat sisustuselementti jo itsessäänkin. Musta laatikosto ja kuparireunainen peili ovat By Lassenin. Laatikoston päällä olevat pienesineet Muuto/Lumi Accessories.vuodetekstiilit Linum / yöpöytä Muuto / yövalaisin Flos / verhot Kinnasand / sängynpääty Interface / matto Linie Design / nojatuoli Menu / peili Muuto / kattovalaisin Tom Dixon / jakkara Skagerak / pöytävalaisin Artemide

Makuuhuoneen puolella tunnelma on pehmeän hiekkainen. Tilan katseenvangitsijana toimii huikea Tom Dixonin Melt-kattovalaisin, jonka lämmintä sävymaailmaa Muuton peili ja Menun tuoli jatkavat. Myös pitkät pellavaiset verhot tuovat oman lisänsä tunnelmaan, ne ommeltiin Kinnasandin kankaasta. Suuri verhoiltu Interfacen sängynpääty ryhdittää valkoista petausta, jota maustaa myös pari värikästä tyynyä. Yövalaisimena toimiva Parentesi-valaisin on Flosin valikoimista, ja yöpöytänä toimii Muuton simppeli Stacked-hylly.

---

Kaikki kuvateksteissä mainitut tuotteet löytyvät valikoimistamme, tuotetiedustelut myymälästämme tai osoitteesta shop(a)sisustuksenkoodi.fi.
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig