TOMIN LAHJAVINKIT

Joululahjasesonki alkaa olla kuumimmillaan. Tänä vuonna poimimme Koodin valikoimista omat lahjavinkkimme ja keräsimme ne kolmeksi erilliseksi postaukseksi. Ensimmäisenä kurkistetaan Tomin valintoihin, joiden avulla luodaan ylellinen ja tunnelmallinen joulutunnelma.


Orrefors City-karahvi 225 € / City-lasit 4 kpl 59 € / Flos IC Lights -pöytävalaisin 558 € / Werner Stoff -kynttelikkö messinki 45 €/kpl / Linum West-pellavakylpytakki 269 €  / Mulberry-torkkuhuopa 295 €

Joulunpyhien juhlajuomat nautitaan Orreforsin ylellisistä City-sarjan kristallilaseista. Myös saman sarjan karahvi on mieletön yksityiskohta kattauksessa tai drinkkipöydällä. Yksittäisinä paloina myytävä Werner Stoffin kynttelikkö on ylellinen, mutta kohtuuhintainen lahjaidea, jota voi kerryttää kätevästi vuosien mittaan. Jo yksi osa toimii kauniisti kattauksessa tai sohvapöydällä, mutta kokonaisuudesta saa myös näyttävän yhdistelemällä useita erillisiä osia yhdeksi isoksi kyntteliköksi.

Myös pehmoiset paketit kuuluvat olennaisena osana jouluun. Mulberryn klassikkoruudusta tehdyt tyynynpäälliset ja torkkuhuopa ovat kaudesta toiseen suosituimpien lahjatuotteiden joukossa. Pitkät joulunpyhät on mukava viettää pehmeässä kylpytakissa, Linumin pellavainen West-sarjan takki on mukavan kevyt ja pelkistetty. Jos sisustusmaku on selvillä, on suurempaa lahjaa etsiessä valaisin tai pienhuonekalu mieletön ja kestävä valinta. Flosin suursuosioon noussut IC Lights -sarjan messinkipöytävalaisin on kaunis kuin koru, ja toimii jo sellaisenaan huoneen katseenvangitsijana ja tunnelmanluojana.

Näiden tuotteiden lisäksi myymälästämme löytyy nyt kattava valikoima kaikenlaisia lahjaideoita ja sesongin uutuustuotteita. Tervetuloa jouluisille ostoksille!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig