MAIJAN LAHJAVINKIT

Tomi vinkkaili omista lahjasuosikeistaan edellisessä postauksessa, ja nyt on Maijan vinkkien vuoro. Tunnelmaltaan lämpimässä kollaasissa yhdistyvät aidot materiaalit, näppärät käyttöesineet ja arjen pienet kauniit asiat.

Muuto Folded Shelves -hylly 95 € / Vipp Poster Book + 2 kpl clipsejä 45 € / Menu Afteroom lounge chair 1099 € / Muuto Open Candelabra 79 € / Vipp pyyhesetti 109 € / Muuto Metal Dots-koukut alk. 12,50 €

Muuton uusi seinähylly on kätevä esine kaikenlaisen pikkusälän säilyttämiseen niin eteisessä, keittiössä kuin vaikka työhuoneessakin. Hyllyjä on kolmea eri kokoa ja useitä eri värejä. Seinälle sopii myös Vippin uusi Poster Book, kirja, joka koostuu kymmenistä irroitettavista 50x70 cm kokoisista julisteista. Paketissa mukana tulevien tyylikkäiden klipsujen avulla seinälle on helppo järjestää vaihtuva taidenäyttely omista lempikuvista.

Tämän joulun kaunein kynttelikkö on Muuton uusi Open Candelabra, joka on muotoiltu ohuesta metallista. Isompaa pakettia haviteltaessa kannattaa katseet kääntää Menun Afteroom-tuolin pariin, jossa metallinen putkirunko yhdistyy ajankohtaiseen ja klassiseen konjakinväriseen nahkaan. Tässä tuoli, joka sopii keveytensä ansiosta pienempäänkin olohuoneeseen. Pehmeät pyyhkeet ovat aina takuuvarma ja tarpeellinen lahja, Vippin versiot toimitetaan ylellisessä paketissa, joka sisältää kaksi kylpy- ja kaksi käsipyyhettä. Pienempi vieminen on puolestaan Muuton uudet metalliset Dots-koukut, joiden kolmesta eri koko- ja värivaihtoehdosta voi koota lukemattomia erilaisia kokonaisuuksia ripustukseen niin eteisen, keittiön kuin vaikka kylpyhuoneenkin puolelle.

Tervetuloa jouluisille ostoksille Sisustuksen Koodiin!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig