ANNEN LAHJAVINKIT

Kolmantena ja viimeisenä on Annen lahjavinkkien vuoro. Anne poimi kollaasiinsa vaaleita ja raikkaita klassikoita, nappaa tästä viime hetken vinkit pukinkonttiin tai omaan joulukotiin.

Kubus 4 -kynttelikkö 129 € / Muuto Framed -peilit alk. 549 € / Linum torkkuhuopa 149 € / Muuto Control lamp 119 € / Hay Soft Edge -tuoli 337 €

Ikoninen Kubus-kynttelikkö on takuuvarma lahja kotiin kuin kotiin. Jo 60-luvulla suunniteltu ajaton kynttelikkö on yksi joulun suosikkilahjoista, joka kannattaa ehdottomasti laittaa korvan taakse - nämä viedään tunnetusti käsistä. Toinen joulun klassikkolahjoista on laadukas torkkupeitto, tämä lahja ilostuttaa niin nuorta kuin vanhempaakin. Liikkeestämme löytyy valikoima erilaisia Linumin peittoja, jotka kaikki ovat materiaaliltaan laadukasta villaa. Muuton uutuuksista Anne poimi uuden Control-valaisimen ja Framed -peilisarjan, jotka edustavat kivaa, nuorekasta skandidesignia parhaimmillaan. Myös Hayn Soft Edge -tuoli on tämän vuoden uutuuksia. Tammesta tehty, klassisen muotoinen tuoli on ajaton valinta, joka sopii useiden erilaisten pöytien pariksi, miksei myös yksittäisenä vaikkapa eteiseen tai makuuhuoneeseenkin.

Olemme jouluviikolla auki normaalisti, mutta aatonaattona lähdemme joulunviettoon klo 14. Kaikki joulunajan aukioloaikamme löydät sivupalkista. Tervetuloa jouluostoksille Sisustuksen Koodiin!
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig