SYKSYN SÄVYJÄ JA MATERIAALEJA


Pikkuhiljaa liikkeeseemma alkaa saapua syystäydennyksiä ja uutuuksia. Erityisen innostuneita olemme nyt harmaan ja hiekan eri sävyistä ja niiden yhdistelemisestä. Pehmeään neutraaliin värimaailmaan on helppo lisätä väriä pienillä yksityiskohdilla kulloisenkin fiiliksen mukaan. Neutraalin värimaailman eleganssi syntyy aidoista materiaaleista, puupinnoista ja kasveista.


Tom Dixonin tammipöytä on tarkoituksella rouheailmeinen. Pöydällä on Muuton kynttilänjalka ja marmorialusta. Sohvannurkassa Hayn mieletön hapsureunainen villakangastyyny. Neutraaliin sisustukseen voi lisätä ripauksen metallia, kuten kuvassa Artekin Golden Bell-valaisimen muodossa.


Linie Designilla on laaja valikoima kauniita mattoja. Ohutraidallinen Ajo-matto on villaa ja sen raidat muodostavat hillityn elävän pinnan. Mattoa on myös muissa sävyissä.


Haylta on saapunut kivoja syysuutuuksia, mukana esimerkiksi kevyt muovinen pyykkikori. Toki kauniisti muotoiltua koria voi käyttää muuhunkin kuin pyykkien kantamiseen. Toimii erittäin mainiosti vaikkapa lehtikorina tai lelukorina.


Hayn iki-ihanaan Tray-pöytäsarjaan on tullut uusi kaunis haalean harmaa sävy. Sävytettynä pöytä näyttää ihan uudenlaiselta. Sivupöytäkoko 40x60 cm on mainio yöpöytänä, sivupöytänä tai kukkapöytänä. Viherkasvit ovat nyt suosittuja somisteita, kuvan kasvit ruukkuineen ovat Piia Jaalan kukkakaupasta.
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig