SISUSTUKSEN VIIMEISTELIJÖITÄ

Kotona tulee helposti satsattua sohvaryhmään ja ruokailuryhmään, hyvä niin, sillä nehän ovatkin suurimpia ja niitä tärkeimpiä hankintoja. On kuitenkin mukava kiinnittää huomiota myös pienempiin huonekaluihin, kuten hyllystöihin, lipastoihin, pikkutuoleihin, valaisimiin ja pienrekvisiittaan.

Kuvissa on Stuan Sapporo-lipasto, josta voi koota matalaa telkkaritasoa, korkeaa kirjahyllyä tai tuollaista puolikorkeata senkkiä. Senkki toimii kätevästi makuuhuoneessa, eteisessä tai ruokatilassa. Kuvissa vilahtaa myös juuri saapunut byLassenin upea kukkaruukku, Hayn uusi pikkuvalaisin, Muuton norjalaista villaa oleva koristetyyny, Linie Designin matto ja Hayn korkkirasia.

Hayn valaisin sopii kivasti asetelmiin antamaan tunnelmavaloa. Led-valaisin on myös himmennettävä.

Kuvan kokonaisuus voisi olla esimerkiksi eteisen näkymä, olohuoneen päädyssä tai makuuhuoneessa. Kauniita esineitä kokoamalla saadaan myös ns. läpikulkutiloista viihtyisiä.

Kaikkia kuvien tuotteita saat juuri nyt meiltä Koodista. Meille saapuu päivittäin kevätuutuuksia, kannattaa tulla tutustumaan raikkaaseen ja keväiseen valikoimaamme.
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig