keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

MISSONIA JA HAYTA

Tekstiilit jos mitkä ovat käteviä tyylin luojia sisustuksessa. Saimme juuri upeita Hayn Crincle-torkkupeittoja, jotka ovat pehmoista ilmavaa puuvillaa. Peitteessaä on kaunis elävä pintastruktuuri, materiaali 100 % puuvillaa. Peitto on mukavan kokoinen eli 150x210 cm. Tällainen kevyt ja kookas torkkupeitto toimii sekä sohvalla, että sängyllä. Crincle-peittoa on neljässä eri värissä; navy joka näkyy alemmissa kuvissa (toinen puoli tumman siniharmaa ja toinen harmaa), bordeaux näkyy näissä ylimmissä kuvissa (harmaan lila+sininen), lisäksi persikkainen ja kitti, joita odottelemme saapuviksi lisää.Koristetyynyvalikoimamme on nyt runsas, uusimpana on Missonilta saapuneet tyynytäydennykset - niitä onkin kovasti odotettu. Tyynyjä on kolmea sävyä; oranssi, ruskea ja sininen. Nappityyny alimmassa kuvassa on Haylta ja siinä on heidän uusin tyynykankaansa, ohuen ohutta hienoa villaa.

Koristetyynyjen asettelu ja niiden sekoittelu on mukavaa. Jos olet epävarma, kysy meiltä apua.

14 kommenttia:

 1. Hei onko teille tulossa enää missonin tyynyä sitä värikästä mitä oli ennen joulua?

  VastaaPoista
 2. Sitä karkkisävyistä emme tällä kertaa tilanneet. Oranssi, joka näkyy näissä kuvissa lattialla, on melkein yhtä värikäs.

  VastaaPoista
 3. Keneltä tuo sohva mahtaa olla ?

  VastaaPoista
 4. Mikähän kuvassa oleva matto mahtaa olla?

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Saako Adean sohvia nahkaisina?
  Olen ostamassa uutta sohvaa ja muutama Adean malli houkuttaa kovasti. En vain löytänyt mistään nahka-vaihtoehtoa ja se on meille käytännön syistä ainoa vaihtoehto.

  -kata-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä monia Adean sohvia saa myös nahkaisena. Kannattaa kuitenkin konsultoida myyjää mihin malleihin nahka on mahdollista ja myös kangasvaihtoehtoja - monet kun päihittävät nahankin ominaisuuksillaan. Kankaat ovat kehittyneet huimasti viime vuosina, myös niiden huolto. Eli piipahda juttusille niin voidaan etsiä sinulle sopivin vaihtoehto.

   Poista
 6. Hei, minkä kokoisia missonin tyynyt ovat? Hinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyjen koko on 50x50 cm ja hinta (ilman sisusta) 58 €.

   Poista
 7. Löytyykö vastaavia Missonin tyynyjä koossa 40x40cm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meillä on tuota Missonin tyynyä vain koossa 50x50 cm.

   Poista
 8. Mikä tuo ihana sohvapöytä on ja onko teillä sitä myynnissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni sohvapöytä on Vitran ja juu meillä on sitä myynnissä. Tarkemmat tiedustelut voit tehdä vaikka sivupalkista löytyvästä meiliosoitteestamme.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.