KEVÄTUUTTA KOODISSA

Koodissa on ollut viime päivinä vilskettä, myymälään on saapunut paljon kevään uutuuksia eri merkeiltä. Raikkaat pastellivärit, ruukut ja maljakot sekä kevyet tekstiilit ovat takuuvarmoja kevään tuojia, juuri nyt myymälä pursuaakin houkuttelevia kevättuotteita ja raikkaita sävyjä. Tehdäänpä pieni myymäläkierros ja kurkistetaan tämän kevään ihaniin uutuustuotteisiin:

By Lassen:


By Lassenilta saimme ison kasan merkin uutuusruukkuja ja -maljakoita. Freesiin Rimm-sarjaan kuuluu kolme erikokoista ruukkua sekä kahdenkokoisia maljakoita. Väriskaala on keväinen ja raikas; puuteriroosaa, keltaista ja raikasta valkoista.


By Lassenin uutuuksiin kuuluvat myös nämä keraamiset alustat, joita on saatavilla kahdessa eri koossa. Alustat sopivat hyvin vaikkapa keittiöön öljypullojen ja myllyjen alustaksi tai olohuoneeseen erilaisten asetelmien tai kynttilöiden alle. Vain mielikuvitus on näiden käytössä rajana!


Ruukuissa on kauniin yksinkertainen, geometrinen muoto, kaikki koot ja mallit eroavat hieman toisistaan. Etualan maljakko on kuin tehty tulppaanikimpulle, tässäpä siis loistava tuote juuri kevätkauteen.

Muuto:


Myös Muutolta on tullut vinot pinot kevätuutuuksia, niin pientuotteiden kuin huonekalujen saralta. Kaunis valkoinen Fiber-tuoli pääsi heti näyteikkunaan. Huomaa myös Linumin pellavaviltti, sekin kevään uutuuksia.


Uutuuksiin lukeutuvat myös Muuton Tile-tyynyt. Tyynyjä on neljässä eri värissä, kaikissa on hieno musta tikkaus. Tyynyt sopivat hyvin sekoiteltavaksi hillitympien yksiväristen joukkoon, jo yksikin tyyny tuo vähän ekstrafiilistä sohvalle tai sängylle!


Myös Muutolta on tullut kevätuutuutena maljakoita ja kulhoja. Kauniin kulmikkaita, keraamisia Shades-maljakoita saa kolmessa eri värissä; hiekka, roosa ja harmaa. Sarjaan kuuluu myös iso ja pieni kulho, näitä on myymälässä roosan ja harmaan sävyisinä.


Saimme myös täydennystä suosittuun Muuton Around-maljakkosarjaan. Nyt maljakoita on kaikenkokoisina ja -värisinä runsaasti hyllyssä.


Huonekalupuolella saimme täydennystä Muuton tuolivalikoimaan. Aiemmassa kuvassa vilahtaneen Fiber-tuolin lisäksi saimme näytille Cover-tuolit kauniin harmaana. Taustalla vilahtaa Fiber-tuoli sinapinvärisenä, aivan ihana uutuus tuokin.

Linum:


Myös Linumin ihana kevätkokoelma on saapunut liikkeeseen. Kokoelma on täynnä keväisiä sävyjä; pastellista roosaa, luonnonvaaleaa, harmaan ja pellavan sävyjä, vihertävää meriruohoa... Materiaalit ovat tuttuun tapaan superlaadukkaita ja rennon ylellisiä, ne koostuvat tässä kevätkokoelmassa lähinnä erilaisista pellavista, sametista ja puuvillasta.


Linumin kevätkokoelman tuotteista saa luotua huikeita kokonaisuuksia, värit ja materiaalit pelaavat hienosti yhteen. Juuri nyt valikoima on parhaimmillaan, kevätkodin tekstiilihankinnat kannattaakin siis tehdä pikapuoliin. Autamme ja ideoimme mielellämme tekstiilikokonaisuuksien hankinnassa, niiden avulla kodin ilmettä saa muutettua hyvinkin paljon.


Juuri nyt elämme vilkkaita hetkiä, kevätuutuuksia tupsahtelee myymälään vähän väliä. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin myymäläämme! Tuttuun tapaan palvelemme myös muualla Suomessa asuvia, tuotetiedustelut ja -tilaukset voi lähettää myymälämme osoitteeseen shop@sisustuksenkoodi.fi.
Share:
© sisustuksen koodi | All rights reserved.
Blog Layout Created by pipdig